Fredag

Skrivet den av

Dagen började vi med att samla hela klassen tillsammans för att lyssna in lite om barnen hade några funderingar över den hemska händelsen som skedde igår. Vi pratade om hur viktigt det är att lyssna på rätt forum för att få information som stämmer för det spekulerades vilt i vad som hade hänt. Vi tittade på Lilla Aktuellt som sammanfattade kort och sakligt om händelsen, dessutom pratade vi om hur vi skulle bete oss om det, mot all förmodan, skulle hända.

Efter detta hade vi vår sångsamling med anledning av FN-dagen. Resten av dagen blev det lekar på idrotten, elevens val (arbeten gjordes färdiga och redovisades) samt lite matte. Matteläxor delades ut till alla. Dessa skall vara gjorda till fredag 6/11.

Ett litet tips inför lovet, som vi hoppas tillbringas både ute och i läsfåtöljen: Läslov Här finns det 5 bra böcker man kan hämta hem alldeles kostnadsfritt!

Spöklov på Järnvägsmuséet kanske kan vara kul att besöka, likaså har Biblioteket verksamheter på gång under lovet. Konstcentrum  har ateljén öppen. Där finns material för att skriva, måla, fotografera och skapa en egen fanzine eller artist book.

Önskar alla ett trevlig lov! Ps. Försök komma på en förklaring till matteproblemet nedan 😉

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *